Proč nejet třeba do Kanady?

neděle 8. prosince 2013

Ženský pohled

Musím přidat k Pavlovu technickému popisu trochu ženských emocí. Normálně mám tady skoro víc lyží než triček! (dvoje). A minulý týden jsme vzali Imama indonésana na výlet hledat sníh. Jeli jsme na Cypress. Pršelo i nahoře, občas déšť se sněhem (to vzbudili nadšení), bylo tam jedna sjezdovka umělého sněhu a jinak asi po kotníky, ale Imamovi to stačilo. Postavili jsme sněhuláka a fotili jsme se a koulovali, Imam byl celý překvapený, že je to studený, mokrý, a klouzavý, no užili jsme si to.
Jsme opožděný, máme čtyři svíčky na adventní věnec, a to je zatím vše! Vynahrazujeme si to vánočním pečivem s hvězdičkou z pekárny, když jsem ho ukazovala Petře s babčou po skype kameře, tak jsem si ho půlku nasypala do klávesnice...
Nu máme se dobře! A moc zdravíme!
Ty žluté cedulky nám dali zadarmo u pokladen pro lyžaře, ale bez nich nás nepustili. Bylo na nich napsáno že nositel cedulky na sebe bere všechna rizika pobytu v lese. A to jsme šli asi jeden kilometr dlouhé kolečko po cestě značené jako vhodná i pro vozíčkáře...Amerika! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat