Proč nejet třeba do Kanady?

pátek 13. září 2013

První den v pekárně

Nu tak zatímco Pavel si jezdil na kole po nákupech, mě se podařilo toto:

naučila jsem se krájet chleba (pár mračivých zákazníků a vyhozená půlka bagety)

poznám whole wheat bread od white bread (ale dalších asi padesát různých pečiv mi musí zákazníci ukazovat prstem)

uhnětla jsem asi 40 kg těsta na zítřejší bagety

povedlo se mi namarkovat do kasy, že paní zaplatila za chleba 10.000 dolarů

vytřela jsem podlahu

umyla jsem rošty na chleba

naučila jsem se obsluhovat megaobří hnětač těsta

nu celkově to byla docela legrace. Držte mi palce, ať zítra nedám do těsta třeba padesátkrát víc droždí nebo tak něco...ani bych se tomu moc nedivila :-))



Žádné komentáře:

Okomentovat